Je kunt 3 lifehak, hoe je het zelfrespect van mannen correct kunt verhogen.

Jij Can: 3 Lifehak, hoe het zelfrespect van mannen correct te verhogen

Hoe meer valse complimenten, hoe minder resultaat. In deze kwestie voelen de jongens duidelijk wanneer goed gedaan, en wanneer ze overreden waren, maar de geliefde besloten om ze op te vrolijken. Daarom is het

http://www.remipac.org/services/

beter om een ​​fout van een man te openen (alleen zonder te slaan, beschuldigingen en sarcasme) dan te verbranden met alle beschikbare vrouwenmanoeuvres. Hetzelfde geldt voor de complimenten over het uiterlijk. En vooral vent is capaciteiten in bed.

Vergelijk het niet met bloggers of publieke persoonlijkheden

«Kijk, nou, je bent steiler dan hij! Kom op, akkoord met deze vacature, je zult zeker niet slechter worden», — Een van de meest onschadelijke zinnen, die niettemin een man kan beledigen. Zelfs die mannen die idolen hebben, willen niet dat het meisje ze met die personen vergelijkt. Omdat diep in de Soul Guys de intrinsiciteit perfect begrijpen en meestal in een bepaald plan willen ze zelfs beter bekend zijn. Tegelijkertijd, als de geliefde ook niet erg zelfverzekerd is, zuloft hij dergelijke woorden in een grap of in het algemeen als een originele cialis kopen spot. Daarom is het beter om te benadrukken wat een man zichzelf kan bereiken zonder te vergelijken met zijn favoriete acteurs.

Vraag om te helpen dat hij het beter kan doen

Natuurlijk zijn er meisjes die zelf een kraan kunnen maken, de kast vouwen of de waterkoker repareren. Maar als je niet weet hoe je dit

moet doen, neem dan contact op met een man. Waar, alleen op voorwaarde dat hij concrete problemen begrijpt. Anders bestaat het risico om zijn zelfrespect te verlagen en zelfs een ruzie te veroorzaken. Als je weet dat de man niet begrijpt, zeg dan, in de reparatie van elektronica, is het beter om de meester te bellen.