Cosmo-Sex Drive als Rabbits – Roze Nexus Femme Bisous

Cosmo-Sex Drive: hoe konijnen – roze nexus femme bisous

Elke vrouw in zijn leven moet een belangrijke vraag oplossen: binnen, buiten of binnen en buiten! Dit gaat natuurlijk over stimulatie. Als u een fan bent van alleen buitenstimulatie, kunt u deze beoordeling (of deze) lezen. Als je alleen innerlijk wilt – kijkt hier.

Maar als je geen fan bent van semi -mer, maar je wilt dat je overal goed bent, dan is deze seksreis voor jou. In het centrum van onze aandacht is deze keer niet alleen een andere konijnvibrator, maar een vibrator met rotatie. Ik herinner je eraan als je het vergeten bent dat konijnenvibrators zulke jongens zijn die zowel het innerlijke deel als een buiten “proces” hebben om de clitoris te stimuleren.

Bisous zal naar je toe komen in een harde zwarte koffiezetapparaat, die op geen enkele manier combineert met roze Perorny-inhoud. Trouwens, je zult een tas vinden voor het opslaan van een nieuw huisdier. Voor mij voegt het altijd verschillende puntenspeelgoed toe, omdat

je je hoofd niet hoeft te verwarmen en extra opbergzakken te kopen.

Hoe we dichterbij konden

Bisous is gemaakt van medische siliconen met een witte plastic handvat met knoppen. Maximaal “Frank” speelgoedbeheer – in uw beschommelde drie knoppen: “Aan.-UIT.”(Het lijkt mij dat voor zulke eenvoud ontwikkelaars gewoon een monument moeten worden geplaatst),” Wave “- om de trillingsmodus en” rotatie “te wijzigen – om de rotatiesnelheid te schakelen. Knopen worden gemarkeerd, dus als het gebied plotseling dealers, zul je viagra kopen winkel niet verloren gaan en niet zonder plezier blijven.

Nu als voor maten. Kijk, als je naar de site kijkt, zie je een beetje angstaanjagend (goed, of intrigerend) cijfer – 23 cm. Formeel is dit de echte lengte van de vibrator, maar in feite gaat het in feite veel minder vanwege het feit dat het clitorale proces een natuurlijke stop creëert. Het lijkt mij dat centimeters 6-8 zijn, niet meer.

Rotatie is geweldig, je kunt me geloven. Vibration zal niet verrassing wie dan ook, maar de roterende kop van het konijn zal 100 punten toe te voegen aan sensaties. Vanwege het feit dat de rotator wordt ondergedompeld met een ondiep, zal het precies het dichtst bij de ingang van de vaginazone stimuleren. Ze zijn de meest gevoelige. De gevoelens zijn in het begin een beetje vreemd, alsof het probeerde ‘iemand anders’ in je te dragen, maar binnenkort gewend raakt, ontspannen en alles

wordt goed.

Een paar woorden over vibratie – het is in dit model als universeel mogelijk: drie snelheden, pulsatie en toenemende. Minimalisme in dit geval, eerder, bonus, omdat ik nog steeds niet al deze 100.500 verklaarde snelheden gebruikt. Ja, ik wissel niet eens de snelheid op de fiets – alleen ik werk in pedalen!