7 lessen die kunnen worden geleerd van slechte relaties

Stel dat je net de meest waardeloze relatie in je leven hebt beëindigd.

Ondanks al hun rotzooi, die, trouwens, je zelf perfect weet, kun je niet vermijden «droogte», Welke zware lading is nu op je hart.

De gruwel is dat, hoe meer pijn ze je hebben gebracht, hoe meer dikker, het zal duidelijker een spoor in je ziel zijn. Vanuit dit gaat nergens heen.

Het enige dat je bevindt — Probeer te extraheren uit de traumatische ervaring op zijn minst graan.

Grenzen

Ervaring met mierikswortelrelaties stelt u toe om te heroverwegen «Grenzen van doormolored» en vermijd veel onaangename dingen in uw toekomstige relatie.

Simpel gezegd, je toekomstige meisje waar je niet toestaat je op de een of andere manier te gedragen in relatie tot jou.

Egoïsme

We worden niet moe om dat gezonde egoïsme te schrijven — stuk noodzakelijk en nuttig. Behandelingsrelaties worden duidelijk aangetoond door hoe belangrijk, in een relatie is, niet in Maurasmatisch zelfverloochening vallen en denken aan zichzelf.

Als je de betekenis voelt vanwege het, waarom heb je dan zo’n meisje nodig?? Relaties moeten vreugde brengen en uw

zelfrespect versterken en deze niet onder de plint laten vallen.

Fouten van andere mensen

Slechte relaties helpen je om je volgende relaties goed te maken, omdat je «Slechte» Het meisje liet je zien hoe je niet moest gedragen en wat niet in een relatie zou moeten worden gedaan.

Het wordt leren op de fouten van anderen.

Medeleven

Later, hoogstwaarschijnlijk, voor een lange tijd, zul je begrijpen dat degene die je leven heeft verwend, deed het omdat het allemaal niet erg soepel is.

Meestal beginnen geestelijk gezonde mensen niet met iemand te ontmoeten om het leven hiervan te verwennen. En dan heeft al deze pijn je niet expres veroorzaakt.

Hoogstwaarschijnlijk https://www.galeriaaabymangiare.com/psychologie-van-seksuele-posities-2/ had ze zichzelf of er zijn ernstige problemen als het zo moeilijk voor haar was om een ​​normale relatie te bouwen. Probeer haar te vergeven, je zult zelf gemakkelijker worden.

Innerlijke stem

Klaar om te beweren dat je relatie van Romantiek en Pink Pony in een paar seconden in een dag is veranderd en zelfs niet in een paar dagen. Ik ben klaar om te beweren dat je hebt gezien, maar ik heb ervoor gekozen om een ​​aantal verontrustende niet te merken «oproepen».

In hun volgende relaties luistert u meer naar uw innerlijke stem die u over de toekomstige problemen vertelt, is niet waar?

Angst voor verandering

Je stopt bang om alleen te blijven, evenals alle andere fundamentele veranderingen in je leven, nadat deze veranderingen optreden.

Je zult begrijpen dat het helemaal niet was voor wat was om met een kloof te trekken, en dat, soms, veranderingen zijn gewoon noodzakelijk.

Bekentenis

Slechte relaties helpen je meer waarderen de relatie goed. Je zult begrijpen viagra online hoe slecht ik heb aangezien, gelooft dat alle meisjes hetzelfde zijn, en met iedereen moeilijk, zoals bij je voormalige.

Maar hier is je nieuwe meisje aan jou het tegenovergestelde.

Het lijkt erop dat ze niets speciaals doet, maar je begrijpt hoe goed ze is, omdat je iets te vergelijken hebt.