Hoe je bij jezelf kunt komen na een echtscheiding

Hoe je bij jezelf kunt komen na een echtscheiding

Een onaangenaam huwelijksproces ging ten einde. Je hebt kamagra kopen dit opgemerkt met vriendinnen, na verschillende champagneglazen versloeg ik het hoofd “voormalige” met een mes in het hart, dat de taart een paar uur geleden infectivaal is ingericht.

Je nam zelfs een vakantie van drie weken, ze begonnen met een vriendin ver weg, kregen interessante fans, vergeten het dieet en leerde de namen van alle cocktails van de wereld. Maar onvermijdelijk is het de ochtend wanneer, wakker worden van de kater, vroeg je jezelf met horror: “Hoe te leven?”

Rustig, het leven na een echtscheiding bestaat. Dus…

een. een. Ontgrendel. Je kunt jezelf oneindig medelijden met jezelf en boos zijn op het vroegere ding dat ik geen appartement / auto / huisje heb verlaten, neemt het kind niet naar de kleuterschool / naar school / voor dansen, alle zorgen over jou, maar helaas, Je zult hier niet gemakkelijker zijn, en het zal niet zijn dat dit niet roert. Ex-echtgenoot gaat contact op met? Prachtig! Het hebben van gezamenlijke kinderen , verspreid je zorgen duidelijk met hem, het maken van een specifiek schema van zijn taken. En jij en het zal veel gemakkelijker voor hem zijn.

2. Vermijd vergaderingen niet met uw gewone vrienden, chat zoals eerder. Het is geweldig als je blijft uitnodigen voor de evenementen die je altijd hebt

bezocht. Het is duidelijk dat je de voormalige kunt ontmoeten, maar eerder of later vindt u zich nog steeds in dezelfde bioscoop, met uw nieuwe passen.

Samen leuker: kijk porno nuttig voor een paar

Waarom houden mannen niet leuk als een vrouw verdient.

Niet vreugde, maar smerig: wanneer seks ons lijdt.

3. Neem gewoon geen wreken! Dit is op zijn minst kinderachtig stom. Niet de moeite waard in de komedies, pak de eerste bij de hand, gewoon om te bewijzen dat je niet langer alleen bent. Ziet er goed uit en glimlach. Immers, als je glimlacht, misschien al gelukkig.

4. Roddelen niet en vul de voormalige echtgenoot niet in. “Ja, hij wist niets, hij zit niet bij het kind, gaf geen geld …” – al deze eer die je niet doet. Je hebt tenslotte ooit gehouden / gerespecteerd / gekozen, en daarom namen ze de manier waarop hij is. Je geliefden en zo weten over de tekortkomingen, en als hij echt zo slecht was, dan zal iedereen met opluchting inademen en wensen je geluk.

5. Voel je vrij om te wenden tot een psychotherapeut. Een gesprek met vriendinnen in de keuken over een glas wijn en het wassen van de botten van de eerste is ook soms welkom, maar begrijpt de oorzaken van de echtscheiding en alleen een specialist zal helpen een positief te vinden. Eerst kan er een gevoel zijn dat er niets gebeurt, en je zult zelfs slechter worden. Wees niet bang, dit is slechts het begin van de therapie: al je innerlijke angsten, twijfels en wrok uitgaan, dan hun begrip, acceptatie en pas dan je probleem op te lossen. Sommigen hebben al enkele maanden therapie nodig, andere paar jaar oud, maar in elk geval, met een bevoegde benadering van een specialist, is het de moeite waard.

Seks kan worden geleerd: grote regels en interessant.

Waarom houden we van slechteriken?

Gewoonten in bed die je huwelijk kan vernietigen.

6. Als je kiest tussen psychologische hulp van ongehuwde vriendinnen en van mam, dan beter, natuurlijk, de tweede optie. Zij, zoals geen ander, weet bijna alles en slecht zal adviseren. Vooral in zo’n moeilijke periode ervaart elke moeder een overweldigend gevoel van medelijden, wat niet in staat is om elke beste vriend in de wereld te ervaren. Wil je openen en vertellen over het geheim? Beken dat (oh god!) Soms niet alleen hij, en je herschreven met mannen? Play Mam.

7. Toch zijn er een paar momenten waarop moeders en grootmoeders niet duidelijk gehoorzamen. Een van hen ligt in hun hectische verlangen om je te citeren met je trouwen. “Oh, wat goed is dit nieuwe max! Vitka was niet zo! Alleen jij trekt niet, leeftijd is al, anders is het zo iedereen!”Bekend? Probeer stil te knikken en niet op te letten. Trouwens, meestal verstandige vaders en grootouders bewaren in dergelijke situaties, dus voel je vrij om contact op te nemen met harde artillerie. Uiteindelijk wil ik niet het volgende huwelijk (misschien) hetzelfde als de eerste – onwaarschijnlijk, en daarom, als gevolg daarvan gescheurd

Hoe te begrijpen wat je man flast is

Wetenschappers: vrouwen worden verliefd op een zesde weergave, en niet met.

Experiment: hoe ik Polyamor was

acht. Luister naar het babysitting van Grootmoeder, Als je echt gesloten bent en niet wilt beginnen met een nieuwe relatie, bang voor een andere teleurstelling. De eerste keer dat je natuurlijk genoeg ongebruikelijk voor je zult krijgen voor de aandacht van veel mannen, maar vergeet niet dat de oudere jij wordt, hoe vaak je wordt geïrriteerd door zijn nagelvormige vorm of hoe hij een glastijd. Dus wees niet bang om te proberen en mensen niet echt geschikt voor jou.

9. Sta niet op met uw favoriete cafés en restaurants. Hoe vaak je de kans zult zien, hoe sneller je stopt met bezorgd zijn. En angst, trouwens, is nog beter met de smaak van je favoriete cheesecake.

10. Je hebt een goede relatie met zijn ouders? Prima! Draag geen capuchon en ren naar een ander einde van de winkel bij het ontmoeten van de voormalige schoonmoeder. Praat met haar, vraag hoe zijn. Als ex-whonters niets slecht hebben gedaan, wilde je je echtscheiding nauwelijks. De meeste (adequate) ouders van jongens willen niet echt, zodat hun favoriete zoon van onder de afdeling van de Economische dochter is gegaan en opnieuw in de bars begon te wagen.

elf. Uitwassen. Bovendien versnelt het het metabolisme, elimineert ook kneuzingen onder de ogen, en u kunt beter een gezonde uitstraling hebben. Als problemen met de slaap in meer dan een paar weken zijn gesleept, neemt u contact op met een specialist. Hij zal een verloop van drugs aanwijzen die worden teruggestuurd naar je kostbare slaap.

Ik wil echt: 6 geheimen van perfecte seks

Zes wegen naar verraad

Hoe niet dom te kijken op de eerste date

12. Vergeet sport niet, Keer terug naar volledige training en goede voeding. Ten eerste helpt de sport negatieve energie uit te gooien: je bent geschikt voor zowel krachttraining als, bijvoorbeeld, Thai Boxing. En ten tweede, bij de ingang van een nieuw levenstadium, ben je buitengewoon noodzakelijk om een ​​mooi, vasthoudend lichaam te hebben, niet?

dertien. Je hebt eindelijk tijd op jezelf verschenen, En niet om na het werk te koken. Stel je voor, je lijdt niet in files, het raden om Turkije in Florentijns te bakken tot de komst van haar man. Je laat rustig het kantoor, plaats de auto naar de parkeerplaats, de huizen worden thuis gemeten en gaan met vrienden om de keuken van de nieuwe instelling te evalueren.

14. Percel de echtscheiding als een nieuwe kans om naar het werk te gaan. Als je een huisvrouw was, zoek je een les in de douche, ontdek het bedrijf met een vriend. Als u niet tevreden bent met de huidige plaats, denk dan na over hoe u meer of in het algemeen de werkingssfeer van de activiteit kunt veranderen. Kortom, in een onbegrijpelijke situatie – werk niet op zijn plaats.

15. Misschien is het de moeite waard om eenmaal gewone hobby’s te veranderen. Maar alleen als ze pijn brengen, herinneren je je aan het verleden. Als je tijdens de yogales nog steeds een voormalige echtgenoot op het tapijt aan de rechterkant hebt, ga dan dringend naar de rit van het paard. Denk beter aan wat hij achter je rijdt.